2035 – Vision

English Indonesian
Vision  Visi
A world-class undergraduate Accounting Study Program that produces professional accountants with business skills, data science analysis, and applied information technology (IT) expertise with the continuous commitment of fostering and empowering the society Program Studi Sarjana Akuntansi kelas dunia yang menghasilkan akuntan profesional dengan keterampilan bisnis, analisis ilmu data, dan keahlian teknologi informasi (TI) terapan dengan komitmen berkelanjutan dalam membina dan memberdayakan masyarakat
Definition:

World Class Undergraduate Accounting Study Program means the level of implementation area of accounting undergraduate education program, both national and international levels

Definisi

Kelas dunia, adalah level area penyelenggaraan Pendidikan sarjana akuntansi baik di tingkat nasional maupun internasional

Mission

English Indonesian
Mission Misi
The mission of undergraduate Accounting Study Program is to build  the nation and to contribute in global community development by providing world class education by means of:

1. Educating Accounting students to develop exemplary characters through holistic approach that meets global standards.
  2. Resolving the nation’s issues through high impact research in the area of accounting.
  3. Fostering BINUSIAN within Accounting study program  as lifelong learners through self-enrichment.
  4. Empowering BINUSIAN within Accounting study program to continuously improve  society’s quality of life.
Misi Program Studi Sarjana Akuntansi adalah membangun bangsa dan memberikan kontribusi kepada komunitas global dengan menyediakan pendidikan berkelas dunia, melalui:

1.       Mendidik mahasiswa Akuntansi untuk mengembangkan karakter terladan melalui pendekatan holistis yang berstandar global.

2.       Menyelesaikan permasalahan bangsa melalui penelitian di bidang akuntansi yang berdampak signifikan.

3.       Membina Binusian di Program Studi Akuntansi sebagai pemelajar seumur hidup (lifelong learner) melalui pengayaan mandiri.

4.       Memberdayakan Binusian di Program Studi Akuntansi untuk secara berkelanjutan meningkatkan kualitas hidup masyarakat.